2.png

Goedkoop een terrasje doen? Bij deze nieuwe strandtent in Scheveningen kan het

Een dagje naar zee: heerlijk. Aan het einde van de dag op je bankrekening kijken: minder fijn. De Strand Kantine in Scheveningen biedt jou dé uitkomst. Deze nieuwe strandtent heeft een self-service-concept, waardoor je heel voordelig kunt eten en drinken. Een dagje strand hoeft niet duur te zijn!  

Een dagje het terras op? Trek dan je portemonnee maar open. Dat kan anders, dacht Eelco Kuijpers van De Strand Kantine. “Scheveningen zit vol met leuke horeca, maar er zijn twee uitdagingen. De eerste is de service. Als het druk is moet je vaak lang wachten. De tweede uitdaging is de prijzen. Die liggen hier vaak ontzettend hoog. We wilden een tof horecaconcept neerzetten waar je heerlijk kunt eten en drinken voor een goede prijs. Dat resulteerde in De Strand Kantine op de Boulevard, met self-service-concept.”

Direct je drankje
Een self-service-concept, hoe werkt dat nou? Simpel: je kiest iets uit op de kaart wat je lekker lijkt en bestelt dit vervolgens aan de bar, waar je ook direct betaald. Je drankje wordt gemaakt terwijl je wacht. Als je iets te eten besteld, krijg je een buzzer mee.

Je kunt gewoon aan je tafeltje gaan zitten en als de buzzer afgaat, haal je je bestelling op bij de bar. Fijn, want op deze manier hoef je nooit lang te wachten.

Lees verder onder de foto >

Lovende reactie
Hoewel De Strand Kantine nog maar net open is, zijn bezoekers laaiend enthousiast. “Er hangt hier een hele fijne vibe”, vertelt Eelco. “We hebben echt een kantine-gevoel gecreëerd. Er staat een tafeltennistafel en je kunt er bordspelletjes spelen. Maar het belangrijkste: de kwaliteit van het eten en drinken overtreft de verwachtingen van mensen.”

“Dankzij het self-service-concept besparen we op personeelskosten, waardoor we de prijzen laag kunnen houden”, legt Eelco uit. “Maar we besparen niet op smaak. Mensen zijn helemaal verrast als het kopje koffie van 2,50 euro, waarbij je ook nog eens een gratis tweede kopje krijgt, hartstikke lekker blijkt te zijn.”

“Veel bezoekers komen meerdere keren per dag terug: eerst voor een kop koffie, vervolgens voor de lunch en aan het einde van de dag drinken ze hier nog een drankje.”

Uitgebreide kaart
Wat je zoal kunt bestellen bij De Strand Kantine? Van koffie tot cocktails en alles daar tussenin. Verder eet je er bijvoorbeeld flammkuchen, een pokébowl, fish and chips en een goede burger. Altijd vers bereid en super lekker!

Lees verder onder de foto >

Zomer vieren bij de Strandkantine
De zomer is in volle gang en de zon schijnt volop. Hét perfecte moment om een dagje naar zee te gaan, en dat natuurlijk te combineren met een bezoekje aan De Strand Kantine! Je vindt De Strand Kantine aan de Noordboulevard in Scheveningen direct naast de Boulevard park.

Het restaurant is woensdag tot en met zondag open van 11.00 tot 19.00 uur. De website wordt gebouwd, maar je kunt nu alvast het Instagramaccount checken. En zoek je nog een toffe (bij)baan? Check dan hier de vacatures bij De Strand Kantine.

BRON: In de Buurt

Meyer Horeca Groep

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Horeca Groep 
Horeca Exploitatie 

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur

Stuur ons een bericht

*
*
*