Foodblog:
lunchen bij de Bruine Pij
Afgelopen dinsdag opende Kerkplein haar deuren voor de lunch. Kerkplein is al 13 jaar een begrip in Breda en omstreken als discotheek, maar breidt nu haar concept uit met food. Eigenaar Raymond Elzerman wilde de discotheek overdag transformeren tot een unieke lunchroom. Natuurlijk kon hij dit niet alleen en al snel kwam Thijn Makatita in beeld voor een samenwerking. Samen hebben zij een menukaart gecreëerd met als hoofdingrediënt urban streetfood. Kerkplein zal van dinsdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur geopend zijn. Een eindtijd is er niet, als het druk is loopt de lunch gewoon door in een gezellige borrel, met bijbehorende hapjes. Meer weten over het concept? Lees hier het interview met Raymond en Thijn. Wij werden uitgenodigd om de heerlijke gerechten te proeven. Wil je zelf ook ervaren hoe het is om te lunchen in een discotheek? Ga dan snel naar onze Facebook of Instagram en tag je foodbuddy!
Meyer beheer b.v.
Horeca exploitatie & vastgoed
Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed
Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur